top of page
Sök
  • psykoloyogi

Att ta steg dit hjärtats kompass pekar

Uppdaterat: 19 apr. 2021

Precis detta är det jag jobbar utifrån i mitt arbete som legitimerad psykolog och terapeut i Varberg men också det som jag ämnar göra i mitt eget liv. I min kompass finns frihet - såväl att hjälpa människor att finna friare platser att leva sina liv ifrån som att skapa detta för mig själv genom en arbetssituation och tider jag själv styr över.


Kanske känner du att du saknar en kompassriktning eller har tappat den då den överskuggas av problem och lidande?

Kanske är din kompassriktning tydlig men du har svårt att ta steg i dess riktning?

Kanske känns det alltför överväldigande och svårt att ta steg i din riktning för att tankarnas kraft och känslornas tornado tar över?


Oavsett finns jag här för att stötta och hjälpa dig att påbörja din förändringsresa.


Jag arbetar utifrån KBT och specifikt med metoden ACT (Acceptance And Commitment Therapy) som kombinerar klokheter från öst med tydlighet och systematik från väst.


Comments


bottom of page